Íme a legmodernebb italpult: A KÖR

Az EDDA megtanított minket, hogy milyen jó dolog, mikor körbe vesznek a jó barátok. Mi most dobunk még egy nagyot ezen az életérzésen, ugyanis mostantól a legújabb rendezvény, – és fesztiválpulta KÖR körül vesznek majd körbe minket a barátok, egyedi italokat szürcsölgetve. Ugye, hogy jól hangzik?

A KÖR elnevezésű legmodernebb italpult 2017-ben dobta be magát először a rendezvények és fesztiválok sűrűjébe, ahol az egyedi megjelenésével rögtön felhívta magára a figyelmet. A szódásüveg külsejű drink truck mellett nehéz úgy elmenni, hogy az ember ne kívánjon meg egy jó fröccsöt, sört vagy egy frissítő limonádét. A pult ötvözi a manapság trendi fröccsdivatot és a retro életérzést egy technikailag kifinomult, szépen megtervezett és profi módon legyártott egységben.

A KÖR italkínálatában mindenki megtalálja az ízlésének leginkább illő frissítőt. Fröccseiket és limonádéikat kézműves szirupokkal ízesítik, miközben egyedülálló módon magát a gyümölcsöt lefagyasztva, jéghidegen kínálva garantálják az italok igazi hűsítő hatását. Különleges söreikről az Etyeki Sörmanufaktúra gondoskodik, míg pálinkáikat saját termésű gyümölcsökből készítik, igazi hazai ízvilágot teremtve.

Az idei szezonra a KÖR még több különlegességgel készül, mind ízben, mind látványban hazánk legnagyobb rendezvényeire és fesztiváljaira. Bővítik italkínálatukat és lehetőséget nyújtanak arra, hogy a KÖR közepén állhass és magadnak és barátaidnak csapolhasd kedvenc söreidet. 

Keressétek a KÖR-t országszerte 2018-ban is és álljatok meg a barátokkal egy-egy finom frissítő italra Magyarország legújabb és leglátványosabb italpultjánál!