Franchise partnerek jelentkezését várjuk!

 

Szeretnél egy jól menő, fiatal, dinamikusan fejlődő vállalkozás részese lenni? Itt a lehetőség, hogy Te is franchise partnerünk legyél!

 

A street food kultúra az aranykorát éli Magyarországon is, rengeteg jól működő rendezvény épült már a vendéglátóipar ezen műfaja köré. Legyél részese Te is ennek a feltörekvő iparágnak, csatlakozz hozzánk!

 

A KÖR egy olyan innovatív márka, ami bármilyen rendezvényen megállja a helyét, legyen az fesztivál, céges, – vagy magánrendezvény, vagy akár állandó helyszín. Az újrahasznosított anyagokból összeállított környezettudatos, egyedi látványú limonádés és fröccsös-, valamint söröskorsó külsejű mobil pultjaink mindenhol felhívják magukra a figyelmet. Országszerte rengeteg rendezvényen jártunk már pultjainkkal kimagasló sikert aratva. Italkínálatunk titka a gondosan megválogatott hazai termékek, illetve saját termesztésű gyümölcsökből készült hozzávalóink házias ízvilágában rejlik.

 

Miért is legyél franchise partnerünk?

  • Mert nem az alapoktól kell kezdened mindent, az innovatív ötletet már megvalósítottuk, legyártottuk. Szerződésben állunk a legjobb sör, – és bortermelőkkel. Neked nincs más dolgod, mint egy jól működő üzletet még jobbá tenned.
  • Alacsony tőkebefektetéssel használhatsz egy már ismert márkát.
  • Mert nem kell megismertetned a közönséggel egy teljesen új márkát, ugyanis egy olyan vállalkozáshoz csatlakozol, ami már elnyerte a vendégek bizalmát, rendelkezik a megfelelő márkaismertséggel.
  • Mert bármikor a segítségedre tudunk lenni, akármilyen kérdés merülne fel benned. Nem kell a problémákat magadnak megoldani, amiben csak tudunk segítünk. Ha új vagy a vendéglátóiparban, akkor egy megalapozott tudást biztosítunk neked, hogy minél nagyobb sikereket érj el, hiszen ez ugyanannyira a mi érdekünk is, mint a Tied.

 

Meghoztuk a kedved, hogy csatlakozz csapatunkhoz? Vedd fel velünk a kapcsolatot, bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk!

A KÖR csapata