2014-ben felkértek minket, hogy a Hungaroringen a Forma 1-re készítsünk egy pultot, ekkor csöppentünk bele a vendéglátásnak ezen műfajába és rögtön bele is szerettünk. Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a rendezvények világába, ahol szorgalmunk, elhivatottságunk rögtön meghozta gyümölcsét, akkoriban a legmeghatározóbb rendezvényünk a SZIN-Szegedi Ifjúsági Napok volt. 2015-ben megvettük az első Drink Truck-unkat, amiben eleinte még próbálkoztunk étel árusításával is, azonban részben a nehézkes utcai vendéglátás miatt, úgy döntöttünk, hogy inkább maradunk az italok árusításánál, hiszen ebben vagyunk a legjobbak. Az évek és a tapasztalatok során kialakult bennünk egy kép, hogy mivel tudnánk még inkább betörni a már telített piacra. Fontosnak tartottuk, hogy egy olyan pultot hozzunk létre, ami egyszerűségében vonzó, mégis látványos, így született meg a KÖR ötlete. Az alapötletből sok-sok gondolkodást követően kialakult egy igen látványos, egy személyes, könnyen mozgathatószódásüveg, söröskorsó és borosüveg alakú pult, amely kinézetével egyből az emberek eszébe juttatja a szörpöt, limonádét, sört és a fröccsöt. Így ez a pult ötvözi a manapság trendi fröccsdivatot és a retro életérzést egy technikailag kifinomult, szépen megtervezett és profi módon legyártott egységben, ami terveink szerint Magyarország fesztiváljainak és rendezvényeinek meghódítása után a nemzetközi fesztiválpiacon is megállja a helyét.

Italaink különlegessége, hogy saját készítésű szirupokkal ízesítjük őket, így fröccseink és limonádéink garantáltan hazai kézműves termékek felhasználásával készülnek, ahogy alkoholos italaink is mind a Váli-völgy kiváló termelőitől kerülnek pultjainkba. Borainkról az 1994 óta működő Etyeki Kattra Pincészet gondoskodik, míg söreinket az Etyeki Sörmanufaktúra garantálja. 2018-tól ezen kívül saját termésű gyümölcsökből főzetett pálinkát is árusítani fogunk, hogy ne csak külsőnkkel nyűgözzük le vendégeinket, hanem italaink pompás ízvilágával is elvarázsoljuk közönségünket. A jövőben saját márkás repohárral és a pult teljes kidolgozásával emelnénk a márka megjelenését, és csökkentenénk a környezet terhelését. Célunk tehát a különleges élmény biztosítása vendégeink számára a lehető legkörnyezetbarátabb módon.